viernes, 12 de noviembre de 2010

UCI meddelte, at løsningen af tælleren sagen "er på vej« McQuaid afviser, at der forsinker afgørelsen om eventuelle sanktioner mod det spanske
http://thecyclingsideoftheforce.blogspot.com/

Formanden for Den Internationale Cykle Union (UCI), har Pat McQuaid sagde, at beslutningen om sagen om Alberto Contador "er på sporet" og afviste bevidst at forsinke beslutningen.
"Vi arbejder med World Antipopaje (AMA). Vores forskere og din familie arbejder sammen for at afgøre, hvordan du får din krop clenbuterol, "McQuaid sagde en AP-reporter. LaUCI Formanden forklarede, at de venter en lægeerklæring fra AMA. Når modtaget, McQuaid siger, at beslutningen vil "få timer."
UCI meddelte i september sidste år 29 Et "positivt analyseresultat" af Alberto Contador løbet af de sidste Tour de France cyklist, der vandt Pinto. Især afspejlede en urinprøve taget på den anden hviledag en koncentration på 50 pg af clenbuterol, et forbudt stof af anti-doping kodeks.
Lys og skygger
Den spanske hævdede, at stoffet findes i hans krop som følge af indtagelse af inficeret kød, som ikke synes at tro AMA. Ifølge AP rapporter mellem 2008 og 2009 var 83. 203 prøver fra kontrollen i hele EU, mere end 19.000 i Spanien, med en enkelt positiv for clenbuterol, et forbudt post under EU-retten siden 1996.
Der er dog visse begivenheder, der understøtter de counter argument, to af dem meget senere. På den ene side, hans straf den italienske cykelrytter Alessandro Colo blev reduceret med et år, efter at have testet positiv for clenbuterol i de sidste Tour til Mexico.
I midten af oktober sprang op en anden sag for teorien om forurenet kød. Den tyske spiller bordtennis medalje ved de Olympiske Lege i Beijing, Dimitrij Ovtcharov, blev frikendt efter testet positiv for clenbuterol. I hans tilfælde også påstået indtagelse af inficeret kød under deres ophold i Kina, som overbeviste hende nationale forbund.
Contador selv har en interesse i sagen er løst snart. Pinto cykelrytter, der har modtaget adskillige udtryk for støtte i de seneste uger, sagde han gav frihed til laboratorierne at analysere indsamlede prøver "den tid det tager." Hvis han kendes skyldig, vil Contador stå over for en straf på to år.

No hay comentarios: